UW ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN MET DE GROOTSTE ZORG

JDE staat onder meer paraat voor uw algemene elektriciteitswerken in Wellen (Limburg) en omgeving en is uw vakman op het vlak van elektriciteit. En of u nu een nieuwbouw neerpoot of een bestaand gebouw renoveert: JDE Elektriciteitswerken adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt uw netwerk, verlichting en installaties op gebied van communicatie, comfort, veiligheid en duurzaamheid.

Nieuwbouw

Op het gebied van elektriciteit komt het comfort en de veiligheid tegenwoordig op de eerste plaats. Het is dan ook aan te raden om deze werken te laten uitvoeren door een ervaren vakman.

JDE Elektriciteitswerken is hiervoor een betrouwbare partner. Samen met u bespreken wij uw noden en wensen. Vervolgens sleutelen wij aan een gedetailleerde offerte. Na uw goedkeuring en het uittekenen van de plannen wordt er een datum vastgelegd voor de ruwbouwwerken. Tijdens deze werken worden alle sleuven en gaten geslepen en gekapt en de nodige leidingen voorzien. In een tweede fase, na de pleisterwerken, worden de zekeringen, stopcontacten, schakelaars en verlichting geplaatst en aangesloten om zo een zorgvuldig afgewerkt geheel te kunnen opleveren.

Renovatie

Steeds meer particulieren en bedrijven renoveren en verbouwen hun woning/pand om deze te laten voldoen aan het hedendaags comfort. Dit is dan ook de ideale gelegenheid om uw elektriciteitsleidingen eens grondig te controleren en na te gaan of deze nog steeds veilig zijn en voldoen aan de normen en noden van vandaag.

Wij zorgen voor een grondige studie en maken samen met u een renovatieplan op voor uw elektriciteit volgens de wettelijk geldende reglementeringen.

Onderhoud/herstelling

Regelmatig onderhoud van een elektrische installatie is niet enkel belangrijk met betrekking tot de veiligheid, maar u kan hiermee ook de kosten van grote herstellingen vermijden of besparen. Oude elektrische leidingen moeten tijdig vervangen worden door nieuwe. De isolatielaag mag in geen geval afbrokkelen! Ook vervangt u oude smeltveiligheden best door automatische schakelaars. Elke uitgebreide installatie moet ook door een erkend keuringsorganisme worden gecontroleerd. Wij zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk gebeurt.

Contacteer ons vandaag nog

Bekijk onze realisaties en overtuig uzelf. U kan JDE Elektriciteitswerken in Wellen ook altijd vrijblijvend contacteren voor een eerste kennismaking, extra uitleg of een afspraak.