PARLO- EN VIDEOFONIE ZORGT VOOR MEER VEILIGHEID

Als er iemand aanbelt, wilt u altijd wel graag weten ie er voor de deur staat en dat kan via de parlo- en videofonie. Wij bewijzen dat zo’n systeem niet duur hoeft te zijn.

JDE Elektriciteitswerken is uw partner in parlo- & videofonie uit Wellen (Limburg). Parlofonie associëren we al te vaak met een appartement of een bezoek aan de dokter. Onterecht. Want omwille van de veiligheid en het comfort, wordt het systeem steeds vaker in woningen geïnstalleerd.

Als er wordt aangebeld terwijl u boven of in de tuin bent, kan parlofonie zeer handig zijn. Met een systeem dat kan worden aangesloten op uw gewone telefoon of GSM, kan u van waar u zich op dat moment ook bevindt, beslissen of u de deur wilt openen of niet.

Kijk wie voor de deur staat

Als u ook wilt zien wie er aan de deur staat, dan kiest u voor videofonie. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om op video te laten registreren wie aanbelt. Op die manier kan u achteraf altijd eens kijken wie is langs geweest.

Neem contact met ons op

JDE Elektriciteitswerken uit Wellen is door zijn jarenlange ervaring helemaal thuis in de wereld van parlo- & videofonie. Bekijk onze realisaties en overtuig uzelf. U kan ons ook altijd vrijblijvend contacteren voor een eerste kennismaking, extra uitleg of een afspraak.